HEIlogoWWW110305mrk 002jpg

Meistä

Missä olemme?

Soiniityn kartano sijaistsee 6-tien varrella Elimäellä. Helsinki on noin tunnin matkan päässä etelässä ja Kouvolan keskusta parinkymmenen minuutin päässä pohjoisessa.

Tilamme levittäytyy Itä-Uudenmaan ja Kymenlaakson rajan molemmin puolin. Heinänurmien reunalla kiemurtelee meille niin tärkeä Pukaron joki kohti Suomenlahtea: tärkeä, koska kuivina kesinä saamme joesta kasteluvettä nurmille.

Keitä olemme?

Tilallamme on viljelty heinää jo sukupolvien ajan. Vuosituhannen vaihteessa päätimme erikoistua hevosten kuiva- ja säilöheinään ja loppu on uutta historiaa.

Tilan nykyinen isäntä Tomas Nordenswan ratsasti ja kilpaili nuorempana aktiivisesti. Omakohtaiset kokemukset niin laadukkaan kuin laaduttoman heinän vaikutuksista hevosiin ovat siis tuttuja, ja visio hevosenomistajan tarpeista on kehittynyt niin kuluttajan kuin toimittajan saappaissa.


Miksi olemme?

Elinkeinomme on viljely. Viljely on tuotantoa. Laadukas tuotanto johtaa tyytyväisiin asiakkaisiin. Tyytyväiset asiakkaat ovat kivoja. Kivat asiakkaat tekevät meidätkin iloisiksi. Oliko muuta?

Olemme jäsen

Etelä-Suomen Laatuheinärengas on toimintamme yksi peruskivi. Renkaan jäsenet ovat hevosheinän tuotantoon erikoistuneita huippuammattilaisia. Teemme yhteistyötä tuotekehityksen kaikilla alueilla heinälajikkeista koneteknologiaan, kasvuolosuhteista varastointimenetelmiin. Yhteinen tietotaitomme on valtava voimavara ja se näkyy lopputuotteissa.


laatuhein-logo-2000x1200png